Известие

Collapse
No announcement yet.

Volkswagen купува Alfa Romeo?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
    Хандбал?

Вече нищо не може да ме очуди!
    Хандбал ...,не се бях сетил Смятай колко безинтересна игра е ,Алфа не е !
    Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
    Да не прибързваме. Вижте какво става с Lamborghini например.
    Нямам нищо против и с Alfa Romeo да стане нещо такова.
    Някакси ще преглътна, че марката е част от VAG.
    И какво става с Ламбо ,взеха им моторите. И после R8 е супер-дупер-мупер яката кола ,нали ?

Нищо хубаво няма да видим от тоя извратен съюз
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Fiat Bravo II 1.4 90hp
    sigpic
    Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

от евтин спортен автомобил сети се колко ще бъде Алфа това просто ще ползват частите от Ауди преди да ги свалят от производство
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I) My love
      sigpic

Comment

Ако стане (което се надявам да не се случи) дано поне решат да запазят основните линии и само да променят някои технологии за сглобяване. Дизайна като посока и концепция вярвам, че също ще се запази, тъй като промяната на фейса на колата към "немски" тип ще доведе до отлив на клиенти според мен...А и да не забравяме, че господинът Валтер да Силва направи 156-ата, която както и да се погледне стана тотален хит..
        Огнян Стойнев - Сватбен фотограф

Comment

Първоначално публикувано от ogi100 Покажи съобщение
          Ако стане (което се надявам да не се случи) дано поне решат да запазят основните линии и само да променят някои технологии за сглобяване. Дизайна като посока и концепция вярвам, че също ще се запази, тъй като промяната на фейса на колата към "немски" тип ще доведе до отлив на клиенти според мен...А и да не забравяме, че господинът Валтер да Силва направи 156-ата, която както и да се погледне стана тотален хит..
          Дам така е сега рисува новите алдита и да ви кажа добре му се полуава! Започна с А5 и няма какво да си кривим душата много красиво купе е! Елеганно и стилно затова в него намирам типичните италиански черти и профил Но и мен не ме радва тази новинана защото въобще несъм привърженик на WV! Ще стане посредствена марка като сеат! Хубавото можеби е, че поне ще бълват моделли всяка година! Лошото, че ще са с двигатели на вауве! Но тук както казвате ще се пойзгуби малко чара и страста на марката!
          Политиката и маркетинга е такав за да оцелее даден продукт се търси подходяща алтернатива. Както се казва който плаща той поръчва музиката! Защо не направиха коалиция с BMW щях да съм малко по щастлив!
          Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
          FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от StarChild Покажи съобщение
            Защо не направиха коалиция с BMW щях да съм малко по щастлив!
            Mоже би и аз бих преглътнал сливане с БМВ, но с ФВ някак си ми е още стряскащо
            Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

.. какво стана направиха едно ауди дето не е Lamborghini а то пък вече не е това което беше ..
              а подобни сливания след един два успешни модела следва упадък и обезличаване на придобитата марка примери колкото щеш -волво ,ровър ,опел и др
              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Аз пък имам против. Щото много пъти съм карал Гаярдо, последния път разтривах LP560-4, и винаги би е било много гадно вътре - все едно съм седнал в старо Алди А6. Половината интериор е от А6 - климатроника 1:1, навигацията, разни бутони, превключватели, лостчета, дисплея между километража и оборотомера, абе гадост най-страхотна

Икономията е майка на мизерията

Мнооо се извинявам, ама в кола за над 200 000 евро VAG можеха мъничко повече да се постараят баси...
                Last edited by pinko; d.m.y г., 01:57.
                Volvo XC90 D5 '06
                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

ако това стане Перник ще стане център на вселената
                  Alfa 164 2.0TS Super -ex. Alfa 145 1,6 Boxer- ex.Alfa 155 2.5 V6 - ex.Alfa 156 2.5 V6 24V - ex.
                  Alfa 164 2.0 TS Super - ex.
                  Alfa 166 2.4 JTD 2003г.

Comment

Първоначално публикувано от manolito Покажи съобщение
                    ако това стане Перник ще стане център на вселената
                    извинявам се за offa
                    Spin City!

Comment

Уф, ама ме нападнахахте значи...
                      Имах предвид, че Lambo тръгна нагоре откакто е ръцете на VAG, що се отнася до проиизводство, пазар и продажби.
                      Факт е обаче, че това си има цена - като копчета от А6 в Gallardo например, ама това е положението.

A това BMW да купи Alfa Romeo си е чиста проба фантастика. Въпреки че е в пъти по-добър вариант от VAG.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Аз не искам да си включвам фаровете с врътка, която е еднаква в BMW Е30, Audi S8, Мерцедес R-класа, и Фолксваген Бора...

Това ще е моят протестен слоган
                        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                          Аз не искам да си включвам фаровете с врътка, която е еднаква в BMW Е30, Audi S8, Мерцедес R-класа, и Фолксваген Бора...

Това ще е моят протестен слоган
                          A аз още по-малко!!!
                          Въпросната врътка винаги ама винаги ме е погнусявала до дъното на душата ми и не само тя!

Намирам идеята Алфа да мине под игидата на ВАГ-ина за тотална подигравка с цялата спортна история на марката, с всичко Италианско в нея и с всичките и почитатели и любители най-вече!!!

Ако това все пак стане, ще карам 147 и Брера до гроб!
                          SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
                          SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
                          SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

Първоначално публикувано от Zmeycho Покажи съобщение
                            Ако това все пак стане, ще карам 147 и Брера до гроб!
                            Мда, нека погледнем от добрата страна - няколко години след купуването на Alfa Romeo от VAG, ще мога да продам GTV-то за някой и друг милион като рядка класика и ще си купя Ferrari.
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6
                            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                              Аз пък имам против. Щото много пъти съм карал Гаярдо, последния път разтривах LP560-4, и винаги би е било много гадно вътре - все едно съм седнал в старо Алди А6. Половината интериор е от А6 - климатроника 1:1, навигацията, разни бутони, превключватели, лостчета, дисплея между километража и оборотомера, абе гадост най-страхотна

Икономията е майка на мизерията

Мнооо се извинявам, ама в кола за над 200 000 евро VAG можеха мъничко повече да се постараят баси...
                              навигацията е от А3
                              по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

След като Фиат купи Алфа Ромео е пр**ба достатъчно като уволни всички и много от технолигийте им отидоха на вятъра, така че ся няма да има нищо толкова трагично Вече всичко е ПАРИ, ПАРИ и пак ПАРИ, така че може и да е за добро. Алфа Ромео от много време не е марката, която беше, та Фиат или ФВ все тая....

ПС: Вижте как Фиат "вдигна" Алфа на крака http://www.alfabb.com/bb/forums/alfa...es-2001-a.html
                                1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                                1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                                2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

Working...
                                X